Fly Drive Portugal

Parkeren bij Schiphol

Deel artikel

Moet u binnenkort parkeren bij Schiphol om naar een heerlijke zonbestemming in Portugal te vliegen, en wilt u graag weten wat de meest voordelige opties zijn? Dan helpt airportparkingschiphol.nl u graag bij het vinden van een geschikte parkeeraanbieder. Hier ziet u namelijk wat de verschillende aanbieders die zich in de buurt van luchthaven Schiphol bevinden zijn, zodat u deze overzichtelijk met elkaar kunt vergelijken.

Schiphol Smart Parking

Een goed voorbeeld van zo’n parkeeraanbieder bij luchthaven Schiphol is Schiphol Smart Parking. Schiphol Smart Parking is een officiële parkeeraanbieder van Schiphol en bevindt zich op P3. Wanneer het erg druk is wordt daarnaast ook P4 voor deze organisatie gebruikt. Deze locaties staan 24/7 onder toezicht van camerabewaking en beveiligers. Parkeren bij Schiphol Smart Parking is dus ontzettend veilig, en u hoeft u geen zorgen te maken over uw auto. Daarnaast is parkeren bij deze aanbieder ook super voordelig en hoeven de kosten niet hoog op te lopen. In 2010 werd Schiphol Smart Parking door de Consumentenbond gekozen tot voordelige keus, en in de jaren die daarop volgden is er wat dat betreft nog niks veranderd. Ook zorgt parkeren bij Schiphol Smart Parking voor een stukje minder stress en minder sjouwen met zware bagage. U wordt namelijk met een shuttlebus van de parkeerlocatie naar de luchthaven gebracht, en weer terug. Deze bus rijdt overdag, maar rijdt ook ’s nachts heen en weer en doet er slechts enkele minuten over.

Service Schiphol Smart Parking

Bent u benieuwd naar de service en tarieven van Schiphol Smart Parking of wilt u de verschillende mogelijkheden voor parkeren bij de luchthaven met elkaar vergelijken? Maak dan gebruik van de handig vergelijker op airportparkingschiphol.nl om zeker te weten dat u zo voordelig mogelijk parkeert.

Gerelateerd nieuws

Onbezorgd op reis naar Portugal

Op reis en onbezorgd genieten. Portugal, een prachtig land met een indrukwekkende kustlijn. Niet alleen staat Portugal bekend om haar mooi natuur, maar ook om