Fly Drive Portugal

Vliegen met Air Canada

Deel artikel

Air Canada is de grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Canada, dat gevestigd is in Montreal. Air Canada kent maar liefst 160 eindbestemmingen, die voor verschillende doeleinden gelden, en vliegt met meer dan 200 verschillende vliegtuigen. Air Canada voorziet daanraast ook onder andere in onderhoud, grondafhandeling en opleiding van concurrerende luchtvaartmaatschappijen.

Air Canada wil reizigers veel service bieden voor een lage prijs van de vliegticket. De luchthaven geeft reizigers de mogelijkheid om zelf hun stoel uit te kiezen. Wanneer u op tijd boekt kunt u daarom ook voor de plek in het vliegtuig kiezen die u het best gevalt. Ook kunt u altijd uw ticket omboeken wanneer dit nodig is.

De klant staat voorop bij Air Canada. De luchthaven wil reizigers zoveel mogelijk comfort bieden, en maakt daarom gebruik van online inchecken. Het enige dat u hier voor nodig heeft is uw boekingsnummer en alle belangrijke informatie over uw vlucht. Vanaf 24 uur voordat de vlucht vertrekt kunt u online inchecken. Voor vluchten binnen Canada geldt dat reizigers tot 45 minuten voor die tijd online in kunnen checken, en wanneer u naar een ander land reist geldt dat u tot 60 minuten voor die tijd kunt inchecken via de website. Het voordeel is dat u niet zelf iets uit hoeft te printen. Wanneer u niet over een printer beschikt kunt u bij de luchthaven alle benodigde documenten en bevestigingen af laten drukken. U kunt dus altijd online-inchecken.

Gerelateerd nieuws

Onbezorgd op reis naar Portugal

Op reis en onbezorgd genieten. Portugal, een prachtig land met een indrukwekkende kustlijn. Niet alleen staat Portugal bekend om haar mooi natuur, maar ook om