Fly Drive Portugal

Parkeren op Eindhoven Airport

Deel artikel

Veel mensen denken bij parkeren bij het vliegveld aan hoge kosten en veel gesjouw met zware koffers. Gelukkig bevinden zich in de buurt van Eindhoven Airport enkele super voordelige parkeeraanbieders die niet alleen lage prijzen aanbieden, maar ook zorgen voor een fijne ervaring en klantvriendelijkheid. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Park en fly Eindhoven.

Park en Fly een uitstekende keus

Park en fly bevindt zich op nog geen twee kilometer van de luchthaven. Deze afstand kunt u met een gratis rit binnen vijf minuten met de shuttle bus overbruggen. Deze gaat namelijk vele malen op een dag heen en weer. De auto kunt u naast deze shuttle bus parkeren, waardoor u niet ver hoeft te lopen. Wanneer u de auto bij hun parkeert staat deze op een 100% bewaakt en afgesloten terrein. Het terrein wordt constant goed in de gaten gehouden en medewerkers van de parkeeraanbieder houden een oogje in het zeil. U kunt de parkeerplek tot 20 minuten van tevoren reserveren of gratis annuleren. Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u binnen enkele ogenblikken een bevestiging van de reservatie per e-mail.

 

Dus gaat u naar portugal vanaf Eindhoven en Bent u benieuwd naar de prijzen en de precieze service van Park en fly Eindhoven, of wilt u graag de verschillende mogelijkheden bekijken en vergelijken? Gebruik dan de vergelijker op parkereneindhoven-airport.nl.

Gerelateerd nieuws

Onbezorgd op reis naar Portugal

Op reis en onbezorgd genieten. Portugal, een prachtig land met een indrukwekkende kustlijn. Niet alleen staat Portugal bekend om haar mooi natuur, maar ook om