Fly Drive Portugal

Een andere vakantie dan normaal

Deel artikel

Een andere vakantie dan normaal

Een nieuwe trend in de vakantiewereld is de fly & drive vakantie. Je gaat vanaf je thuisland met het vliegtuig naar je vakantiebestemming, dit is het fly gedeelte van deze vakantie. Wanneer je uitgerust het vliegtuig uitstapt, ga je met je huurauto verder. Dit is het drive gedeelte van je vakantie. Je hebt via je reisorganisatie deze reis geboekt. Deze reizen zijn vaak al inclusief huurauto en diverse hotels om te overnachten. Dat hoef je dus zelf niet meer te doen, wat een fijn gevoel geeft. De reisorganisatie boekt voor jou en je gezelschap het aantal kamers wat nodig is en het aantal auto’s wat jullie nodig zijn. De auto die je huurt is een normale doorgaande auto, je moet niet denken dat je ineens een afgetrapte auto krijgt en achteraf dus beter met je eigen auto had kunnen gaan. Nee, de huurauto’s zijn in prima staat. Vaak is het een B-klasse auto.

Zaken doen in Portugal

Blijf je voor een langere tijd in Portugal, voor bijvoorbeeld bedrijfszaken? Zorg dan dat je, je verblijf goed geregeld hebt. Maar zorg ook dat je thuis je zaken geregeld hebt, zoals je energieverbruik. Je bent niet thuis, maar de kosten gaan gewoon door. Je kunt zakelijke energie vergelijken voor als je een lange tijd niet thuis bent en je bijvoorbeeld ZZP’er bent. Er zijn namelijk verschillende energieleveranciers die verschillende pakketten aanbieden. Bekijk wat voor jou en jouw bedrijf het beste is en stap desnoods over op een andere energieleverancier. Je wilt je tijdens je vakantie of zakenreis natuurlijk niet druk maken om de energierekening van thuis. Je wilt lekker kunnen genieten van de Portugese zon en misschien zelfs een dagje aan het strand liggen als er geen zaken te regelen zijn. Geniet van je vakantie of zakenreis, je hoeft je nergens druk om te maken wanneer je alles goed geregeld hebt.

Het bijzondere Portugal

Portugal is een prachtig land met mooie steden en gebieden. Sommige steden staan lijnrecht tegenover elkaar, zoals Albufeira en Lissabon. Lissabon is de hoofdstad van Portugal en er wonen zo’n 3 miljoen inwoners. De straten in Lissabon zijn erg smal en gezellig, je vindt hier trambanen waar leuke gekleurde trams overheen gaan om jou te verplaatsen van en naar bestemming. Lissabon is een erg bedrukte stad vergeleken met andere gebieden. In Lissabon vind je veel musea en theaters, het is namelijk een stad die uit de tijd van de Grieken en Romeinen bewaard is gebleven. Je ziet hier dus veel van terug. In een stad zoals Albufeira is het een stuk rustiger, hier wonen minder mensen en het gebied is heuvelachtig. Wel is Albufeira dé plek voor jeugd om op vakantie te gaan, Lissabon is meer geschikt als stedentripje of wanneer je liever in een hotel overnacht in de binnenstad. Albufeira staat er bij toeristen om bekend dat je er goed kunt uitgaan en dat veel jeugd is. In Albufeira is veel strand te vinden, je witte melkbussen zullen dus snel een kleurtje krijgen!

Gerelateerd nieuws

Onbezorgd op reis naar Portugal

Op reis en onbezorgd genieten. Portugal, een prachtig land met een indrukwekkende kustlijn. Niet alleen staat Portugal bekend om haar mooi natuur, maar ook om