[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”De mooiste bezienswaardigheden in Portugal” font_container=”tag:h1|text_align:left”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Portugal kent zeer veel mooie bezienswaardigheden door het hele land heen. Wanneer u ervoor kiest om te kiezen voor een fly drive vakantie naar Portugal kunt op deze manier zeer veel mooie bezienswaardigheden zien. Het voordeel van een fly drive vakantie is namelijk dat u wanneer u aan komt op het vliegveld meteen beschikt over een auto die u de hele vakantie kunt gebruiken. Door deze manier van vakantie houden zit u niet vast aan het openbaar vervoer of vaste tijden dat u met de groep terug moet zijn.

Verschillende steden

Het land Portugal kent dan ook veel mooie bezienswaardigheden, de bezienswaardigheden staan verdeeld door heel Portugal. Het voordeel van z’n handige fly drive vakantie is dat je alsnog veel of alle bezienswaardigheden kunt zien die u graag wilt zien in Portugal. Iets wat erg mooi is in Lissabon zijn de oude markten, hier komen dan ook veel toeristen op af. Lissabon is daarnaast ook een van de grootste mode steden, er wordt elk jaar dan ook een festival gehouden genaamd ‘Moda Lisboa’.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”438″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Boek hier je vakantie naar de mooiste bezienswaardigheden!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”316″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_btn title=”Bekijk aanbod” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kras.nl%2Ftradetracker%2F%3Ftt%3D839_12_117580_www.flydriveportugal.com%26r%3D%252Ffly-drive%252Fportugal%252F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”289″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_btn title=”Bekijk aanbod” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Ftc.tradetracker.net%2F%3Fc%3D433%26m%3D12%26a%3D117580%26r%3Dwww.flydriveportugal.com%26u%3D%252Fp%252Frondreis%252Fportugal%252F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”318″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_btn title=”Bekijk aanbod” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fds1.nl%2Fc%2F%3Fsi%3D1102%26li%3D70734%26wi%3D173475%26ws%3Dwww.flydriveportugal.com%26dl%3Dfly-drive|||”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”292″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_btn title=”Bekijk aanbod” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dejongintra.nl%2Ftradetracker%2Ftt.aspx%3Ftt%3D439_12_117580_www.flydriveportugal.com%26r%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.dejongintra.nl%252Fvliegvakanties%252Fportugal%252Ffly-drive%252F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voordeel Fly drive Vakantie

Een fly drive vakantie brengt veel voordelen met zich mee, wanneer u op vakantie gaat dan maakt u van te voren vaak een lijstje met dingen wat je graag wilt bezoeken op vakantie. Dit kan verschillende dingen inhouden zoals een leuke markt, een beeld, een kerk en zo zijn er nog veel meer mooi bezienswaardigheden in Portugal. De meest voorkomende steden in Portugal waar een fly drive vakantie naar toe gaat is Lissabon, Azoren, Madeira, Porto en Algarve. Doordat al deze steden zeer veel mooie plekken heeft is het een echte aantrekker voor toeristen.

Over Portugal

Portugal is een erg mooi vakantie land waar het in het algemeen erg mooi weer is. Zo is het er in de zomer gemiddeld 30 graden. Door de mooie steden en bergen kunt u er ook heerlijk wandelen. In Portugal is Lissabon de hoofdstad, wanneer u ervoor kiest een fly drive vakantie Lissabon te boeken dan heeft u het voordeel dat er verschillende steden zoals Albufeira et cetera in de buurt liggen. Die steden zijn makkelijk te bereiken met de auto en daarnaast ook erg leuk om te bekijken. Doordat Lissabon vrijwel in het zuiden ligt is het temperatuur er bijna altijd erg aantrekkelijk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De verschillende bezienswaardigheden in de steden

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Algarve

Algarve is een gedeelte van Portugal waar erg veel mooie en verschillende bezienswaardigheden zijn. Algarve is onder toeristen gezien het gedeelte van Portugal waar de meeste toeristen naar toe gaan. Dit komt vooral door het lekkere weer, de mooie steden en het mooie land. Zo beschikt Algarve over de Golden Beach, dit is een prijs die wordt uitgerekend aan het mooiste strand. Dit strand heeft de naam Praia Da Marinha. Naast het ontzettend mooie strand ligt in Algarve ook de welbekende stad Albufeira. Albufeira is voornamelijk bekend door de strip, ook wel het uitgaansleven in Albufeira. In deze straat zit het vol met bars, clubs en nog veel meer.

Azoren

Wanneer u ervoor kiest onder andere een rondreis te doen door de Azoren, dan hoeft u zich in elk geval niet te vervelen. De Azoren bestaat uit 9 eilanden met allemaal bijzondere bezienswaardigheden. Een van de meest bekende bezienswaardigheden van de Azoren is de mooie natuur waarover het beschikt. Zo ziet u in de natuur dingen als vulkaankrakers en prachtige steile rotsen. Daarnaast bevindt zich in de Azoren vaak een festival plaats, deze verschillen heel erg en zijn ontzettend leuk om een keer bij te wonen. Portugal staat ook erg bekend om de wijngaarden, in de Azoren zijn veel mooie en verschillende wijngaarden te bewonderen.

Madeira

Het eiland Madeira ligt op ongeveer 1000 kilometer afstand van Portugal. Het eiland ligt gevestigd in de Atlantische Oceaan. Het eiland heeft een erg mooie natuur met bijzondere bloemen en bomen. De kanarie komt hier dan ook gewoon in het wild voor, waar het in andere landen alleen gevangen schap mag leven. Het eiland heeft amper tot geen stranden, er komen bijna alleen maar ruige kust tegen. Wat er daarnaast veel voorkomt zijn de wijngaarden, dit geldt eigenlijk voor bijna heel Portugal. Wanneer u ervoor kiest een bezoekje te nemen aan Madeira dan komt u voornamelijk de bijzondere natuur tegen.

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en heeft dan ook veel verschillende bezienswaardigheden. Lissabon is daarnaast ook de grootste stad van Portugal, de stad kent in totaal meer dan 3 miljoen inwoners. Het historisch centrum van Lissabon heet Baixa. In deze wijk staan namelijk ontzettend veel belangrijke gebouwen. Naast deze mooie stad ligt nog een zeer mooie stad, deze stad kun je alleen bereiken door middel van een 30 meter hoge lift. De stad heet Bairro Alto, in deze stad moet je zijn wanneer je heerlijk uit eten wilt gaan. Een zeer levendige voetgangersstraat in Lissabon is een van de bekendste straten waar veel toeristen op af komen. Het kenmerkt zich met een groot gebouw.

Porto

Vrijwel alle grote en bekende steden van Portugal liggen of in het zuiden van Portugal of aan de Atlantische Oceaan, dit geldt alleen niet voor Porto. Porto is een grote stad gelegen in het noorden van Portugal. De stad heeft ongeveer 2 miljoen inwoners, dit is toch nog een miljoen minder dan de hoofdstad Lissabon. Deze mooie stad zit aan de rivier de Douro. Net zoals in andere steden beschikt Porto ook over veel mooie en bijzondere bezienswaardigheden, een zeer bekende bezienswaardigheid hiervan is de oude toren. Deze toren wordt ook wel Torre dos Clérigos genoemd. Het groene hart van Porto is het prachtige park genaamd Jardins do Palácio de Cristal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]